Nieuwsbrief juni 2020

Heropstart na lockdown
17 mei 2020
Overlijdensbericht schoonmoeder Dirk Iven
23 juni 2020

Nieuwsbrief juni 2020

Beste Tuiltertrapper,

Ondertussen zijn onze activiteiten weer opgestart. Eindelijk!

We rekenen wel nog steeds op ieders gezond verstand en medewerking om alles zo veilig en gezond mogelijk te laten verlopen, zodat het Corona virus niet opnieuw stokken in onze wielen kan steken, en we het hele seizoen verder kunnen afwerken.

Het aangepaste programma van juni hebben jullie reeds ontvangen, vanaf juli volgen we opnieuw de programmaboek.

U zal wel al opgemerkt hebben dat we in juni nog geen volgwagen gebruiken. Op het moment dat we het programma voor de maand van juni opmaakten waren we nog niet op de hoogte van wat er met “de horeca” zou gebeuren. Ondertussen weten we dat een terrasje weer tot de mogelijkheden behoort. Omdat er in juni geen rittengeld afgehouden wordt, vragen we dat iedereen, bij een eventuele stop aan een herberg of terras, zijn eigen consumpties afrekent. Vanaf juli is alles weer als vroeger, en betaalt de club twee consumpties tijdens of na de zaterdagrit.

Voor wat reizen naar het buitenland betreft zijn we op vandaag nog van niets zeker. Een rondvraag bij diegenen die ingeschreven waren voor de reis naar de Dolomieten leerde ons dat niemand nog echt enthousiast was om die reis te maken.

We hebben daarom aan het hotel gevraagd of het mogelijk was onze reservatie te verschuiven naar de eerste week van het bouwverlof in 2021.

Ze hebben hierop positief geantwoord, op deze manier gaat het voorschot niet verloren!! Prima nieuws!

Eerstdaags zullen de, aan de club betaalde voorschotten, dan ook terugbetaald worden. Begin volgend jaar kan er opnieuw ingeschreven worden voor deze prachtige reis. Uiteraard kan iedereen dan inschrijven, ook wie dit jaar niet ingeschreven was!

Dankzij Johan Penxten heeft onze aanhangwagen een “upgrade” ondergaan!  Om ook meer fietsen met schijfremmen te kunnen meenemen heeft Johan gezorgd voor adaptors. De afwerking is van een hoog niveau. Heel erg bedankt hiervoor Johan!!

Blijf goed voor uzelf en voor mekaar zorgen!!

Tot ziens.

Het bestuur.

MERTENS Luc
MERTENS Luc
Beuzestraat 12 3511 Hasselt 0468151385

Geef een reactie