Nieuwsbrief 24 april 2016

Rittenstand en rittengeld tot 17 april 2016
19 april 2016
Nieuwsbrief 31 mei 2016
5 juni 2016
Rittenstand en rittengeld tot 17 april 2016
19 april 2016
Nieuwsbrief 31 mei 2016
5 juni 2016

Nieuwsbrief 24 april 2016

Beste vrienden Tuiltertrappers en aanverwanten,

 

Het nieuwe seizoen werd al goed op gang getrapt. De lente is door ons besteld en we zijn klaar om er een mooi seizoen van te maken. Dat gaat zeker lukken. En we hebben weer wat nieuws.

 

Overzicht:

  • Hemelvaartuitstap naar Oudenaarde
  • Nieuwe website
  • Zomeruitstap Pyreneeën
  • Overlijdens
  • Bedanking

 

 

 

Onze jaarlijkse Hemelvaartuitstap komt al wat dichterbij. Leuk. We kijken er met z’n allen naar uit. Op woensdag 4 mei is het zover. We vertrekken richting Oudenaarde. Het is fantastisch dat we dit jaar weer met een mooie bende van 31 personen zullen afreizen!! Anders dan anders is dat we met de fiets zullen afreizen. We zullen in 2 groepen fietsen. Fijn is dat we op deze manier toch samen op vakantie kunnen blijven gaan en toch iedereen zijn gading vindt en een aangepaste snelheid. De ambiance na de rit zal dan weer door iedereen samen kunnen worden gemaakt met een lekkere pint of iets anders. Tijdens de ons al heel bekende recepties kunnen we weer fijn opgeblinkt na een mooie dag afzien samen de dag nog eens overschouwen. We kijken er als bestuur enorm naar uit!

We zullen dus woensdag 4 mei om 8u stipt vertrekken aan Mees. We vragen dat iedereen om 7u30 aanwezig zal zijn voor het laden van de bagage. In bijlage kunnen jullie een inpaklijst vinden zodat je niks vergeet. Dingen zoals je amfetamines en fietsschoenen zijn onmisbaar, ook uw motertje in je fiets mag je niet vergeten. Belangrijk is dat iedereen zelf zijn lunchpakket meeneemt dat we tijdens de rit zullen opeten. Onze camionette met volgeladen bagageremork zal dit jaar bestuurd worden door onze Freddy Reenaers. Hij volgt de laatste groep van fietsers.

We zijn blij dat er zo goed werd ingeschreven voor deze trip, 31 personen: het saldo van € 200 zouden we graag overgeschreven hebben gezien voor 1 mei op ons rekeningnummer. Hier zijn het drankenpakket en de toeristentaks inbegrepen. De drank en broodjes die we ’s middags tijdens de rit tot ons zullen nemen worden echter achteraf in rekening gebracht.

De ritten kunnen jullie terugvinden op onze vernieuwde website. Zo kan iedereen zijn demarrage minutieus voorbereiden en met zijn knechten afspreken waar ze aan de bak moeten en op welk moment je naar voren moet worden gebracht!

We hebben natuurlijk mooi en droog weer voor jullie besteld, maar zoals jullie weten is het zeer moeilijk voorspelbaar de afgelopen periode. In het geval van slecht weer zullen we de verplaatsing van en naar Oudenaarde doen per auto. Daarom vragen we nog enkele chauffeurs die kunnen en willen rijden.

 

 

 

Je kandidatuur mag worden doorgemaild of getelefoneerd of nog iets anders naar Johan Penxten. Een zeer belangrijk aandachtspunt nog tenslotte: iedereen moet zorgen voor nieuwe of relatief nieuwe banden op zijn fiets, de wegen zijn niet altijd even goed. Of anders gezegd: oer-Belgisch.

 

Ook de Tuiltertrappers gaan met hun tijd mee. In het tijdperk van social media, games en een jachtige levensstijl hebben wij onze website laten perfectioneren door Jonathan Kauffmann, ja, de zoon van. De nodige aanpassingen zijn gebeurd en jullie kunnen er oa. het reglement, de ledenlijst, de rittenstand, het rittengeld en zoveel meer op terugvinden. Inloggen doe je met je naam en dan je voornaam. Mocht het dan nog niet lukken, wat we niet verwachten, kun je even naar onze voorzitter bellen voor een klein hulpje.

 

We zijn nog niet vertrokken voor onze eerste uitstap, of we willen het al even hebben over onze volgende onvergetelijke ervaring nl de uitstap naar de Pyreneeën. Het is toch prachtig eigenlijk dat je voor slechts € 620 mag gaan afzien en het beste van jezelf mag gaan geven op de Tourmalet en de Plateau de Beille’s van deze wereld. Deze prijs is exclusief vervoer en catering onderweg door onze geroemde cateringsploeg en exclusief een facultatieve annulatieverzekering van € 30. Die kosten vervoer en catering bedroegen 2 jaar geleden in de Alpen € 150, maar zullen een ietwat verschillen als gevolg van andere péagebedragen. Vind je dit te duur dan kan je altijd overwegen om ook op deze trip af te reizen per fiets. To the point nu: we zouden graag een voorschot van € 250 ontvangen voor 15 mei.

 

Na deze mooie aankondigingen van mooie gebeurtenissen die ons leven kleuren en ons gelukkig maken moeten we toch ook even stilstaan bij de jammerlijke triestige momenten die ook bij het leven horen. De afgelopen weken verloren enkele gerespecteerde clubmakkers iemand die hen zeer dierbaar was. Zo betreuren we het overlijden van Patrick Vanoppen, broer van kampioen Johny en het overlijden van Justine Schoubben, moeder van de eveneens betreurde clubmaat Guy Copermans en oma van Koen en Kristof Copermans. Wij bieden in naam van alle Tuiltertrappers en hun wederhelft ons welgemeend medeleven aan.

 

Bedanken vinden we ook altijd fijn en belangrijk. Zo willen we nu Johny even bedanken voor de gift van een quasi-nieuwe Campa-cassette om een clubwiel te voorzien van aandrijving.

 

 

 

Hier kunnen we het voorlopig weer op houden. We bouwen onze conditie verder op en werken rustig toe naar een nieuw hoogtepunt, een nieuwe fietsvakantie. Het goede weer hebben we stiekem al besteld.

 

Heel veel fietsplezier!

 

Met sportieve groeten,

 

 

Het bestuur

Stefan Grosemans
Stefan Grosemans
Tuilterstraat 59 3511 Hasselt 0476808484

Geef een reactie