Nieuwsbrief April 2017

Bloesem Classic Zonhoven
10 april 2017
Paasmaandag: rijsttaartenrit
15 april 2017
Bloesem Classic Zonhoven
10 april 2017
Paasmaandag: rijsttaartenrit
15 april 2017

Nieuwsbrief April 2017

Overzicht:

 1. Hemelvaartuitstap La Roche
 2. Website
 3. Informatie op de website
 4. GPS ritten
 5. Spek en eierenrit
 6. Overlijden Urbain Bex
 7. Overlijden Mevr Swinnen
 8. Romain beterschap
 9. Marathon lopers

 

 1. Binnen 2 maanden zijn we reeds aan onze traditionele Hemelvaartuitstap toe. We zijn al met 24 leden die mee gaan naar La Roche-en-Ardenne. Dus nog plaats voor een 6-tal personen. Koen, Johan en Bam gaan de ritten opstellen, die we dan aanpassen voor groep 2. We trachten zoveel mogelijk het zelfde traject te fietsen: enkele hellingen en een aantal kilometers zullen worden worden geschrapt zodat elke Tuiltertrapper meekan naar La Roche en omstreken. Als er ritten klaar zijn zullen we niet nalaten deze op routeyou te plaatsen en de link door te sturen.

 

 1. Indien je op onze website wil inloggen vergeet dan niet dat je gebruikersnaam : “achternaam” spatie “voornaam” Je wachtwoord ken ik niet maar als dit hetzelfde is als voor je bankverrichtingen mag je me dat altijd doorsturen.

 

 1. Als je je eigen rit klaar hebt kun je deze steeds doorsturen naar Stefan of mij, dan plaatsen we deze op de website in de agenda, zodat de GPS gebruikers deze kunnen downloaden.

 

 1. Zoals jullie hebben kunnen zien is Stefan regelmatig informatie aan het toevoegen aan de website, de voorbije dagen zijn oa de rittenstanden toegevoegd, maar ook de nieuwsbrief is vanaf nu enkel nog te lezen via de website.

 

 1. Vorige week was de spek- en eierenrit weer een groot succes. In totaal waren we met 32 fietsers en eters. Voor de laatsten was er niet voldoende spek en eieren, maar boterhammen met gelei waren evengoed om de 2de  60 km, met rugwind, naar Tuilt aan te vatten.

 

 1. Vorige week is onze ex-chauffeur Urbain Bex overleden. Urbain was gedurende vele jaren één van onze trouwe chauffeurs. We konden steeds rekenen op deze lieve, aangename en plichtsbewuste man. We bewaren alleen maar mooie herinneringen en wensen Rosa en de ganse familie onze oprechte deelneming en veel sterkte.

 

 1. Spijtig genoeg moeten we ook het overlijden melden van de moeder van Marie-Jeanne, schoonmoeder van Luc Mertens, en oma van Peter. We wensen hen sterkte in deze moeilijke dagen.

 

 1. We wensen Romain vanuit alle TT’ers leden sterkte, een spoedig herstel, en zeker een snelle terugkeer om nog eens mee te fietsen.

 

 

 1. Als je naast fietsen ook nog kan lopen, moet je zeker kunnen presteren op de marathon van Rotterdam. Deze 3 TT’ers blonken uit tijdens hun 42 km run door het zonnige Rotterdam, maar behaalden er ook nog een fantastische tijd. Proficiat aan Bam, Christophe enGert, enkel de beker lijkt iets te klein voor normale hoeveelheden duvel.

 

Het seizoen is begonnen. We gaan allemaal samen onze conditie opbouwen. Hier en daar al eens een tussenspurtje. We zijn helemaal klaar om er een heel jaar van gaan te genieten. Wat hebben we toch een fijne club van vrienden opgebouwd! Jong en oud samen, het is mooi.

Groeten en tot aanstaande donderdag voor de eerste donderdag rit, of tot zaterdag voor de bloesemrit.

Het Bestuur

 

Ivo Kauffmann
Ivo Kauffmann
Henri Eyckmansstraat 36 3511 Hasselt 0475666627

Geef een reactie