Nieuwsbrief Augustus 2017

Stand rittengeld op 26 augustus
30 augustus 2017
Rittenstand op 5 september
5 september 2017
Stand rittengeld op 26 augustus
30 augustus 2017
Rittenstand op 5 september
5 september 2017

Nieuwsbrief Augustus 2017

Beste vrienden Tuiltertrappers, beste vakantiegangers,

Na weer een mooie fietszomer en een mooie zomervakantie (ondanks de regenbuien), hebben we weer wat dringend nieuws.

We hopen nu samen dat we het weer dat we nu te pakken hebben nog een tijdje kunnen vasthouden zoals we ook hopen op veel (fiets)plezier in de tweede seizoenshelft.

Overzicht:

  1. Fietsweekend Voeren van 9 tot 13 mei
  2. Bormio/Dolomieten van 8 tot 15 juli
  3. Verkeersregels voor ritontwerpers
  4. GPX-bestanden op website
  5. Parochie bedankt

 

  1. Plan dit maar al in je agenda”Fietsweekend Voeren” van 9 tot 13 mei 2018.

Dit wordt een fantastisch weekend in een fantastisch hotel  http://saillanthotels.eu/hotel-gulpenerland .

Onze streekspecialisten Bam en Judith hebben alle hotels in de omgeving verkend en getest op accommodatie, vriendelijkheid, bar en animatie. Na veel wikken en wegen kwam hotel Gulpenerland als beste uit de analyse. We hebben dan ook een optie op 15 kamers op een FIFO basis. Dus kun je vanaf nu reeds inschrijven om je plaats veilig te stellen.

  1. In de zomer gaan we naar Bormio waar alle beklimmingen zo in elkaar overvloeien zonder dat je nog beseft dat er een afdaling is geweest.

We hebben een uitmuntend ski-fietshotel geboekt. In de zomer zeer in trek voor fietsers door de vlakbij gelegen Stelvio.

Surf maar eens naar hun website om het hotel en de omgeving te verkennen: www.genzianella.com

We hebben 7 kamers geboekt, dus ook zo snel mogelijk je plaats reserveren voor deze uitdagende uitstap.

 

 

  1. Ritontwerpers, mogen we jullie medewerking vragen om ritten met de volgwagen (bij de andere ritten uiteraard ook) er zorg voor te dragen dat we aan alle verkeersregels voldoen. De volgwagen mag niet rijden op wegen die enkel toegankelijk zijn voor voetgangers en fietsers en soms zijn verkavelingswegen ook niet toegankelijk voor fietsers met volgwagens. Let hier op bij het ontwerpen van je ritten zodat de chauffeur geen overtredingen moet begaan om in ons spoor te blijven.

 

  1. Mogen we vragen dat jullie de gpx-bestanden van jullie ritten doorsturen naar Stefan zodat we deze op de website kunnen plaatsen. Alle ritten blijven dan ook bewaard voor ons nageslacht.

 

  1. Het parochiaal comité, het feestcomité en het Tuiltertrappersbestuur willen jullie van harte bedanken voor jullie hulp bij het opruimen van het St Jozefplein na de parochiale feesten. We kunnen gelukkig elk jaar opnieuw rekenen op een grote bende Trappers die zorgen voor een vlot verloop. Aanstaande vrijdag, 8 september om 20.00 uur zijn jullie dan ook van harte welkom op het dankfeestje in ’t Weekend.

 

Nog heel veel fietsplezier, sportieve groeten,

Het bestuur

 

 

 

 

Ivo Kauffmann
Ivo Kauffmann
Henri Eyckmansstraat 36 3511 Hasselt 0475666627

Geef een reactie