Nieuwsbrief December 2015

Kruiswoordraadsel oplossing
13 februari 2016
Nieuwsbrief Februari 2016
14 februari 2016
Kruiswoordraadsel oplossing
13 februari 2016
Nieuwsbrief Februari 2016
14 februari 2016

Nieuwsbrief December 2015

 

 

 

                                                                             Tuilt, 31 december 2015

 

 

Beste vrienden Tuiltertrappers en aanverwanten,

 

Hier zijn we met de laatste nieuwsbrief van het jaar. Het jaar is weer omgevlogen, ons seizoen zit er al even op, het laatste feest van het jaar is weer voorbij, het eerste van het nieuwe jaar staat voor de deur en een nieuw seizoen is stilaan in de maak.

 

Overzicht: 

 1.  Ons voorbije jaarfeest
 2.  Nieuwjaarswandeling en –receptie 2016
 3.  Lidgeld 2016
 4.  Receptie parochie Tuilt
 5.  Sponsoring
 6.  Geboorte
 7.  Seizoensstartvergadering 2016

 

 1. We zijn uiterst tevreden met het verloop van ons jongste ledenfeest. Allereerst was er de record-opkomst van 104 feestvierders! Proficiat hiervoor. En dan was er ook nog eens de sfeer, de gezelligheid en de ambiance van deze bende dansende, gezellige feestvierders. En dan hebben we het nog niet gehad over onze zangtalenten, die samen met onze ondertussen al tot huisband omgedoopte Starflavour het beste van zichzelf toonden! Echt fantastisch! Dank aan iedereen die aanwezig was. Het werd een prettige avond. Maar de eerlijkheid gebiedt ons te melden dat het bij heel veel mensen de dag na het feest helaas niet meer zo prettig was. Het lekkere eten van de avond ervoor kwam niet altijd op de juiste manier op de juiste plaats terecht. Na raadpleging van de mensen van Het Krekelhof moeten we hun oprechte excuses aan jullie overbrengen. Zij zitten hier heel erg mee verveeld en het is ook voor hen gissen naar de oorzaak. Ze werken immers met kraakverse producten. Pech, brute pech. Case closed.

 

 1. De laatste uren van 2015 zijn nu bezig en we gaan het al over het eerste ‘feest’ van onze club in 2016 hebben. Onze nieuwjaarswandeling en –receptie. Deze gaat door op zondag 10 januari. Om 30 uur is het verzamelen geblazen aan De Biekaar.

 

Er is voldoende gelegenheid om elkaar alle goeds voor het nieuwe jaar toe te wensen.

 

We zullen carpoolen over een korte afstand want we rijden samen naar de parking van het Heidestrand in Zonhoven. We zullen er een winterwandeling maken van ongeveer 6km aan de Platwijers onder begeleiding van onze André. We vragen iedereen om aangepast schoeisel mee te brengen. Wie zich echt niet kan inhouden mag gerust zijn waterski’s aandoen als je het liever vanop de vijvers zelf aanschouwt.

 

Na de wandeling komen we rond 17.00 uur terug samen aan De Biekaar. De mensen die verkiezen om niet mee te gaan wandelen kunnen dan aansluiten bij de groep voor een gezellige receptie.

 

Na de receptie wordt er samen nagebabbeld, vooral ‘voorgebabbeld’ richting nieuwe seizoen en wordt er samen gegeten.

 

Deelnemen aan dit festijn kan door € 5 per persoon over te schrijven op ons gekende rekeningnummer (zoals steeds rechts onderaan op elke pagina van elke brief terug te vinden) en zeker voor 5 januari 2016 een mail te sturen naar René om je deelname te bevestigen. Vergeet dit niet aub zodat we voldoende spijs en drank kunnen voorzien. Naar analogie van het vorig jaar gelanceerde idee doen we ook nu een oproep voor een handje hulp: we zoeken enkele vrijwilligers die de zaal willen helpen klaarzetten van 15u30 tot 17u, voor het serveren van koffie en gebak tijdens de receptie van 17u tot ongeveer 19u en vanaf 19u voor het opruimen. Eén van deze 3 onderdelen is natuurlijk ook welkom. Graag jullie kandidatuur mailen naar René. We zijn jullie dankbaar als bestuur voor de medewerking en bovendien blij dat we zo ook de nodige tijd krijgen voor een babbeltje.

 

 1. Crisis of geen crisis, spoorstaking of niet, ook ontsnappen de Tuiltertrappers niet aan de Tax-shift en al helemaal niet aan de Turteltax: ons lidgeld zal vanaf nu €40 Alle activiteiten en alle fietsplezier inbegrepen. Opvang kunnen we helaas niet bieden, de centra zitten al vol. Plus een uitgebreide en degelijke Sportaverzekering voor fietsers. Overschrijven kan (samen met inschrijving receptie) vanaf nu, als je het al niet gedaan zou hebben. Graag ook bevestiging van je lidmaatschap via een mailtje aan René voor 5 januari.

 

 1. De parochie Tuilt nodigt ook iedereen uit op hun nieuwjaarsreceptie. Deze gaat eveneens door op zondag 10 januari 2016 in de Biekaar, maar dan in de voormiddag. Als er iemand is die zo gelukkig is met het nieuwe jaar en er dan al eens lekker wil invliegen, kan misschien de uitdaging aangaan om ’s namiddags de wandeling achteruit te doen of op handen en voeten. Vergeet in dat geval je handschoenen niet daar aan de kapstok.

 

 1. Wij zijn ondertussen ook volop aan ons nieuw programmaboek aan het werken. Eén item uit dat boek is de rubriek sponsors of steunende handelaars om het met een mooier woord uit te drukken. Nu zijn we als bestuur op het idee gekomen om aan jullie te vragen om eens na te denken of je een mogelijke nieuwe sponsor kent die geïnteresseerd zou zijn om onze club te steunen. Zou het niet mooi zijn dat iedereen een nieuwe sponsor aanbrengt als je weet dat we met een zestigtal leden zijn? Kandidaten mogen zich altijd (dag en nacht) aanmelden bij iemand van het bestuur.

 

 1. Dan mogen we met trots de geboorte van Hannes Mertens Hannes werd op 24 december geboren als tweede kleinkind van Luc Mertens en Marie-Jeanne. Natuurlijk heeft Hannes ook een papa en mama en dat zijn de oude bekenden Peter en Tine. Volgens Luc heeft de jongen nu al flinke kuiten en zal het zeker ook een fietser worden. Maar wat Luc nog niet weet is dat Peter weer terug in Hasselt komt wonen en dat Hannes dus een Tuiltertrapper wordt, maar vooral dat hij dan weer vijf jaar mag helpen verbouwen aan Peters volgende woning. We wensen de fiere ouders en grootouders alle geluk toe met hun nieuwe spruit!

 

 1. Tenslotte willen we nog vragen om dinsdag 16 februari 2016 in je agenda te noteren als de dag waarop het nieuwe seizoen zal worden voorgesteld, evenals de nieuwe leden, de dag waarop we warm zullen worden gemaakt er in 2016 weer iets van te maken langs, maar vooral op de fiets… Die dag zal de geschiedenisboeken ingaan als de dag waarop de seizoensstartvergadering 2016 zal hebben plaatsgehad. Even melden dat dit een statutaire en bijgevolg verplichte vergadering is voor alle leden. Jullie worden om 19u30 verwacht aan de Biekaar.

 

Alle Tuiltertrappers en iedereen die iets te maken heeft met de Tuiltertrappers, wensen we een heel mooie oudejaarsavond toe straks!!!

We wensen echt dat jullie kunnen genieten van de mooie dagen die nog volgen! Samen met jullie familie en jullie vrienden!

En voor het nieuwe jaar alvast een goede gezondheid en veel voorspoed!

 

Met feestelijke en sportieve groeten,

 

 

Het bestuur

Ivo Kauffmann
Ivo Kauffmann
Henri Eyckmansstraat 36 3511 Hasselt 0475666627

Geef een reactie