Nieuwsbrief maart 2016

6 maart 2016 De kop is er af
6 maart 2016
rittenstand & rittengeld tot 23 maart 2016
25 maart 2016
6 maart 2016 De kop is er af
6 maart 2016
rittenstand & rittengeld tot 23 maart 2016
25 maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016

Tuilt, 13 maart 2016

Beste vrienden Tuiltertrappers en aanverwanten,

De lente is in het land! Hier hebben we vele liters regen lang op moeten wachten. Het nationale en internationale peloton heeft zich op gang getrokken. En de Tuiltertrappers zijn terug aan het fietsen! Tijd voor een nieuwsbrief, de eerste van het nieuwe seizoen.

Overzicht: 

 1. Hemelvaartuitstap Oudenaarde
 2. Terugbetaling sportpremie
 3. Betaling individuele verzekering
 4. Betaling rittengeld
 5. Zomeruitstap Pyreneeën
 6. Jubileum 40 jaar Tuiltertrappers
 7. Oproep van de materiaalmeester

 

 1. Binnen 2 maanden zijn we al aan onze eerste van twee mooie uitstappen toe. Jullie schreven massaal in voor de trip naar Oudenaarde wat we als bestuur heel erg hebben gewaardeerd. We hebben ondertussen de 5 ritten zo goed als volledig ontworpen en ze beloven heel erg de moeite te zijn. We zullen monumenten in de Vlaamse wielergeschiedenis bestijgen en overwinnen, we zullen het Vlaamse en Waalse en zelfs een beetje het Franse land doorkruisen en tegen elkaar zeggen: “Ik wist niet dat ons landje zo mooi is”. We hebben in vorige nieuwsbrief gevraagd om het voorschot van €175 te storten voor 20 maart. Slechts 11 van de 34 ingeschrevenen deden dit reeds. Mogen we erop wijzen dat je inschrijving vervalt ten gunste van de collega-trappers op de reservelijst…
 1. En om nu eens voor een keertje uit de toon te vallen geven we jullie nog een tip mee om eens geld terug te krijgen. Via de mutualiteit is het mogelijk om afhankelijk van de mutualiteit €15 terugbetaling te kunnen krijgen voor sporters. Dit is ook zo voor De Biekes. Het formulier kan je terugvinden op de site van je mutualiteit. Je kan het formulier downloaden en invullen. En daarna afgeven aan onze secretaris. Hij vult dan de gegevens van de club verder aan en hup je krijgt een gedeelte van je inschrijvingsgeld zomaar terug. Wat is het toch voordelig een Tuiltertrapper te zijn!
 1. Nu hebben we al één keer betalen gehad en één keer terug krijgen. Om dit mooie evenwicht terug te verstoren moeten we vragen aan degenen die kozen voor een individuele verzekering om deze 10€ nog te voldoen.
 1. We hebben er intussen ook al een aantal prachtige ritten opzitten en dat brengt met zich mee dat ook het rittengeld weer moet worden aangezuiverd. Van een evenwicht gesproken. Al goed dat de meesten onder u nog hun evenwicht op de fiets kunnen behouden, dat is veel belangrijker.
 1. Na de administratieve rompslomp te hebben afgewerkt en als onze eerste uitstap voorbij is, is iedereen langzamerhand op zijn topniveau. Er wordt al uitgekeken naar het volgende hoogtepunt in je TT-carrière, de uitstap naar de Pyreneeën. Hiervoor zijn we op zoek naar een extra chauffeur, bij voorkeur een mannelijk exemplaar om ons te begeleiden in één van de drie ploegleidersbusjes die ons zullen ondersteunen op logistiek en mentaal vlak. Ken je iemand binnen of buiten de club die dit mooie avontuur wil meemaken met ons, laat het ons weten. Deze persoon geniet ook speciale voorwaarden. Hiervoor kan je contact opnemen met onze voorzitter of secretaris. 
 1. In het mooie jaar 1976 zag onze club het levenslicht. Het was een hete zomer. Tegelijk met de club zagen ook vier pubers en snotbellen van de club het levenslicht, vandaar die hete zomer. Met enige trots willen we jullie aankondigen dat we ons 40-jarig jubileum niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan. Later op het jaar, vermoedelijk in september, zullen we dit op gepaste wijze vieren.  Later meer hierover.
 1. Materiaalmeester-corner: Onze mecanicien Stefan, en bij uitbereiding het hele bestuur, wil je graag laten weten dat hij onze volgwagen heeft voorzien van een vuilbakje. Gelieve hiervan ten alle tijde gebruik te maken en niet meer de vloer of de deurvakken te zien als vuilbak. Flessen neem je mee naar huis. Ook is hij bezig met de wielen in onze bus up to date te maken en daarvoor is hij nog op zoek naar een 11-speed cassette, die het einde van zijn reguliere levensduur heeft bereikt. Als iemand op het punt staat zo’n cassette te vervangen of er nog één heeft liggen en niet meer gebruikt, Stefan neemt ze graag van je in ontvangst. We danken je voor je medewerking.

Het seizoen is zeer kalm begonnen. We gaan allemaal samen onze conditie opbouwen. Hier en daar al eens een tussenspurtje. We zijn helemaal klaar om er een heel jaar van gaan te genieten. Wat hebben we toch een fijne club van vrienden opgebouwd! Jong en oud samen, het is mooi.

Heel veel succes aan iedereen!

Met sportieve groeten,

 

Het bestuur

Ivo Kauffmann
Ivo Kauffmann
Henri Eyckmansstraat 36 3511 Hasselt 0475666627

Geef een reactie