Nieuwsbrief november 2020

Nieuwsbrief September 2020
8 september 2020
Overlijdensbericht Gilis Jeanne, schoonmoeder van Ivo Houben
30 oktober 2020
Nieuwsbrief September 2020
8 september 2020
Overlijdensbericht Gilis Jeanne, schoonmoeder van Ivo Houben
30 oktober 2020

Nieuwsbrief november 2020

Nieuwsbrief november 2020

Beste Tuiltertrapper,

Het seizoen 2020 zit er weer op.  In vele opzichten is dit een seizoen om snel te vergeten, maar laten we het negatieve zeker niet de bovenhand nemen!  Al heel snel werd duidelijk dat Corona een serieuze “spelbreker” zou zijn. Onze Hemelvaartuitstap en de zomerreis naar Alta Badia in de Dolomieten konden niet doorgaan. Ook ons mosselfeest moest er aan geloven…  Het mosselfeest is voor ons ieder jaar een gelegenheid waar we samen de handen uit de mouwen steken, maar het is voor onze club ook een belangrijke bron van inkomsten. Gelukkig werd er in de loop van de voorbije jaren een financiële buffer opgebouwd waardoor we nu niet moeten panikeren.

Anderzijds kunnen we toch ook positieve geluiden laten horen: de nieuwe clubkledij past perfect en we zien er uit als echte coureurs!

De opstart van de derde groep is vlot verlopen. Iedereen heeft nu zeker de mogelijkheid om te fietsen aan een tempo dat hem ligt én waarvoor hij zelf kan kiezen.

Corona heeft ons laten inzien dat onze club ook zeer belangrijk is voor het lichamelijke én geestelijke welzijn van ons allemaal! Het is belangrijk dat we in deze tijd op een sportieve manier mekaar toch hebben kunnen blijven zien.

We hebben het seizoen kunnen afsluiten met een prachtige kampioen! Ronny Motmans ging voor de tweede maal met de bloemen aan de haal. Inderdaad, in de tien jaar dat hij lid is van de Tuiltertrappers is dit zijn tweede titel! In 2019 was hij de vicekampioen.  In 2018 kende hij een dipje en eindigde hij op de vijfde plaats …  😉     In 2014, 2015 én 2016 eindigde Ronny telkens op de derde plaats!!  Begin er maar aan! Proficiat Ronny in naam van het bestuur en alle leden!!

Luc Jaspers en René Vanbrabant  zijn ondertussen ook gekende trappers in de kop van het klassement! Zij eindigden dit jaar respectievelijk op de tweede en derde plaats. Ook aan beide heren een welgemeende proficiat en dank u wel voor jullie engagement!

Ons ledenfeest van december hadden we aangepast naar een “mini-versie” die vorige zondag zou doorgaan. Maar ook dit mocht niet plaats vinden. Daarom hadden we een “alternatief” feestje in gedachten om toch minstens onze kampioen te kunnen vieren op het einde van het seizoen. Helaas is dat letterlijk in het water gevallen. Deze keer was de regen de spelbreker.  Op ons ledenfeest worden ook jaarlijks onze jubilarissen gevierd. Ook dit jaar waren er een paar feestvarkens om te huldigen. Ik stel ze even voor:

*
  • Freddy Reenaers is 35 jaren lid van de Tuiltertrappers! Onnodig Freddy verder voor te stellen hier. Iedereen kent Freddy van zijn straffe verhalen uit de beginjaren van de club …  maar ook vandaag nog geeft hij nog steeds het beste van zichzelf!  Straffe prestatie, proficiat Freddy voor je engagement in –  en loyaliteit aan de club!
*
  • Jos Stephani en Stephan Coenen maken ondertussen ook al 20 jaren deel uit van de Tuiltertrappers. Proficiat Jos en Stephan! Dit seizoen werd Stephan, met Domo Vastgoed ook nog eens hoofdsponsor van onze club. We hopen uiteraard dat Stephan nog vele jaren bij de club blijft  😉
*
  • Onze kampioen Ronny Motmans en Geert Vanwetswinkel,  zijn nu 10 jaren bij de Tuiltertrappers. Dikke proficiat heren.

Aan alle jubilarissen kan ik nog meedelen dat zij op het gepaste moment toch nog gevierd zullen worden en nog een attentie vanwege de club mogen verwachten. Daar kan Corona niets aan veranderen.

Dit seizoen werd ook gekenmerkt door enkele serieuze valpartijen, niet iedereen is reeds uit de ziekenboeg en/of al volledig hersteld. Johny Vanoppen werd maandag ll. nog geopereerd aan zijn sleutelbeen. Aan iedereen wensen we een spoedig én volledig herstel.

Roger Prijs werd dan weer op een heel andere manier uit onze groep weggetrokken. Een bijensteek en de daaropvolgende allergische reactie brachten Roger ernstig in de problemen. Momenteel verblijft Roger in Herk de Stad om daar te werken aan zijn revalidatie. Het blijft onduidelijk wat dit zal opleveren. Maar Roger kennende weten we zeker dat hij alle moeite zal doen.  We wensen Alice en de ganse familie heel veel sterkte in deze zware tijd en hopen op een positieve wending.

Enkele van onze leden werden dit jaar geconfronteerd met het overlijden van een dierbaar familielid. Op zulke momenten steunen de Tuiltertrappers mekaar en leven met mekaar mee.  Onze trouwe chauffeur Marcel Vaelen heeft de strijd tegen zijn ziekte verloren en is veel te vroeg van ons heengegaan.

Nogmaals onze blijken van deelneming aan de getroffen families. 

Graag maak ik op het einde van het seizoen ook gebruik van deze gelegenheid om mijn medebestuurders te danken voor hun inzet en samenwerking tijdens het voorbije seizoen.

We kijken nu uit naar het volgende seizoen. Ons plan is alvast om er ook dan weer het beste van te maken. Maar daar hebben we iedereen van jullie voor nodig, zorg daarom goed voor jezelf en voor mekaar. 

Tot ziens op de fiets.

Uw voorzitter Ivo.

MERTENS Luc
MERTENS Luc
Beuzestraat 12 3511 Hasselt 0468151385

Geef een reactie