TT’ers nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief Oktober 2016
26 oktober 2016
Nieuwsbrief februari 2017
12 februari 2017
Nieuwsbrief Oktober 2016
26 oktober 2016
Nieuwsbrief februari 2017
12 februari 2017

TT’ers nieuwsbrief december 2017

Tuilt, 21 december 2016

Beste vrienden , Tuiltertrappers en aanverwanten,

Hier zijn we dan weer met de laatste nieuwsbrief van het jaar.  Het jaar is weer omgevlogen, ons seizoen zit er al even op, het ledenfeest is weer voorbij, iedereen heeft dit hopelijk verteerd en kan zich alles weer herinneren.

Overzicht:

 1. Ons voorbije jaarfeest
 2. Annulatie nieuwjaarswandeling en nieuwjaarsreceptie
 3. Receptie parochie Tuilt
 4. Lidgeld 2017
 5. Sponsoring
 6. Fietskledij bijbestellen
 7. Bestuursploeg
 8. Nieuwe leden
 9. Startvergadering 2017

 

 1. We zijn zeer tevreden met het verloop van ons jongste ledenfeest. Allereerst was er de opkomst van 89 feestvierders. En dan was er ook nog eens de fijne sfeer, de gezelligheid en de ambiance van deze bende dansende, gezellige feestvierders.
 2. Wegens praktische redenen hebben we dit jaar als bestuur beslist om de Nieuwjaars wandeling en -receptie te annuleren, maar iedereen is zeker welkom op de receptie van de parochie.
 3. Jullie worden van harte uitgenodigd op hun nieuwjaarsreceptie. Deze gaat door op zondag 8 januari 2017 vanaf 11.00 uur in de biekaar.
 4.  Mogen we ook alle Tuiltertrappers vragen om uw 2017 lidgeld voor 31/12/2016 te betalen via overschrijving op de rekening van de TT’ers.  Het lidgeld is voor dit jaar is vastgelegd op € 40,- voor gewone leden,  en € 20,- voor onze gentelmen’s. De Sportaverzekering voor fietsers is inbegrepen.  Meer informatie mbt deze verzekering zal door René worden uitgelegd worden op de startvergadering.Graag ook bevestiging van je lidmaatschap via een mailtje aan René  voor 5 januari.
 1. Wij zijn ondertussen ook volop aan ons nieuw programmaboek aan het werken. Eén item uit dat boek is de rubriek sponsors of steunende handelaars om het met een mooier woord uit te drukken. Als bestuur vragen we aan jullie om eens na te denken of je een mogelijke nieuwe sponsor kent die geïnteresseerd zou zijn om onze club te steunen. Zou het niet mooi zijn als we weer een aantal nieuwe sponsors vinden dankzij jullie. Vergeet ook niet dat buiten de publicatie in ons programmaboek,  ze tevens worden geprojecteerd tijdens het mosselfeest waardoor er ook reclame voor hun gemaakt wordt naar een 1000-tal potentiële  contacten uit de directe omgeving.

Kandidaten mogen zich altijd aanmelden bij iemand van het bestuur.

 1. Daar we voor de nieuwe leden kledij moeten bijbestellen, vragen we iedereen die extra  fietskledij wil bijbestellen, dit te doen via het bestelformulier dat Stefan aan alle leden zal toesturen.
 2. We zijn zeer verheugd om te kunnen melden dat Johny en Koen er mee hebben ingestemd om toe te treden tot het bestuur van de club. We zijn er van overtuigd dat ze een goede aanvulling zullen zijn en ons nieuwe ideeën kunnen aanbrengen m.b.t. de dagelijkse werking van de Tuiltertrappers. Bam daarentegen stapt uit het bestuur.  We zijn hem zeer dankbaar voor de jaren dat hij ons met raad en daad heeft bijgestaan en voor zijn ludieke nieuwsbrieven die hij met de nodige humor en realiteitszin altijd schreef.
 3. Ook kunnen we jullie melden dat er al 3 nieuwe leden zich hebben aangemeld voor het nieuwe fietsseizoen, maar moesten jullie nog geïnteresseerden kennen dan mogen jullie deze steeds uitnodigen op onze startvergadering van 22 februari 2017 maar vragen jullie dit dan ook zo snel mogelijk aan het bestuur te melden.
 4. Tenslotte willen we nog vragen om woensdag 22 februari 2017, 19.30u in je agenda te noteren als de dag waarop het nieuwe seizoen zal worden voorgesteld, evenals de nieuwe leden, de dag waarop we warm zullen worden gemaakt om in 2017 met veel zin weer aan het nieuwe fietsseizoen te beginnen.

 

Alle Tuiltertrappers en partners, chauffeurs, biekes en iedereen die iets te maken heeft met de Tuiltertrappers, wensen we fijne kerstdagen toe en een heel fijn eindejaar straks!!!

En voor het nieuwe jaar alvast een goede gezondheid, veel voorspoed en  natuurlijk veel fietsplezier

Met feestelijke en sportieve groeten,

Ivo

Ivo Kauffmann
Ivo Kauffmann
Henri Eyckmansstraat 36 3511 Hasselt 0475666627

Geef een reactie