Nieuwsbrief Februari 2016

Nieuwsbrief januari 2016
1 januari 2016
Kruiswoordraadsel oplossing
13 februari 2016
Nieuwsbrief januari 2016
1 januari 2016
Kruiswoordraadsel oplossing
13 februari 2016

Nieuwsbrief Februari 2016

Tuilt, 11 februari 2016

Beste vrienden Tuiltertrappers en aanverwanten,

Het is bijna Valentijn, de tijd om uw grote liefde eens goed te verwennen! Ja, ik zou zeggen: geef ze nog maar eens een goei beurt, uwe stalen ros voordat je er terug op vliegt. Dit is de laatste brief van het tussenseizoen. Ook al vliegt de tijd zo snel voorbij, we zijn blij te kunnen zeggen dat we eindelijk bijna terug kunnen gaan fietsen. Met het weer zal het ook wel snel terug de goede kant uitgaan.

 

Overzicht: 

  1.  Statutaire seizoensstartvergadering en voorstelling nieuwe Tuiltertrappers
  2.  Uitstap Oudenaarde
  3.  Verzekering individuele training
  4.  Helpende handen gevraagd

 

  1. Onze seizoenstartvergadering staat weer voor de deur en dat is traditioneel weer een gezellige bedoening. Deze vergadering is een verplichte algemene vergadering. Op deze bijeenkomst hangt er altijd een sfeertje waarbij te voelen is dat we er weer zin in hebben. Het is zo een beetje de eerste echte ontmoeting met het nieuwe sportieve seizoen. Het zal doorgaan op dinsdag 16 februari om 19h30 in het Weekend, Sint Jozefplein in Tuilt. Mogen we jullie erop wijzen hier allen aanwezig te zijn!?

 

Jullie nieuwe programmabijbel zal hier ook overhandigd worden. We zijn er voor het tweede jaar op rij in geslaagd deze zo snel gereed te hebben! Bedankt aan enkele mensen die hiervoor hun slaap hebben gelaten. Proficiat Stefan, André en René met weer een prachtig exemplaar. Bovendien zal de bijbestelde kledij ook worden uitgedeeld. De nieuwe leden ontvangen er ook hun kledij.

Op deze vergadering zullen we ook kunnen kennismaken met onze nieuwe leden. Als vanouds wordt jullie ook dit jaar weer een lekker stukje taart aangeboden van onze enige echte huisbakker.

Over nieuwe leden gesproken,

het zal ook leuk zijn om een aantal nieuwe mensen te mogen ontmoeten. We willen onze nieuwe leden allereerst hartelijk welkom heten! We stellen deze mensen nu even kort aan jullie voor:

 

Raf Doumen: “Doefke” voor de vrienden. Raf woont met zijn partner Annelore Haesendonckx en de kinderen in de Kiezelstraat 32 in Diepenbeek. Hij is geboren op 27 januari 1973.

 

Bram Kreemers: Bram woont nog onder de vleugels van papa en mama in de Veldstraat 84 in Hasselt. Hij is geboren op 13 januari 1998 en dat verklaart meteen ook dat hij nog geen vaste partner heeft.

Er zijn ons enkele zaken opgevallen:

De verdere verfrissing en verjonging van onze mooie club zet zich verder, en in het geval       van Bram kun je dat wel heel letterlijk nemen. Dat is een goede zaak met het oog op de toekomst!

Wat ons ook opvalt is dat er opnieuw een “flik” bij de club komt, naast een gepensioneerd exemplaar en 2 echte is Raf de derde. Natuurlijk is dat wel positief als we binnenkort toe zijn aan een nieuwe camionette. Ongetwijfeld kunnen we dan zo’n fraaie witte VW Transporter aan de haak slaan met “Politiezone hoofdstad” op de deuren, maar vooral met blauwe zwaailichten erop. We zullen plaats krijgen op de baan, niet meer moeten stoppen aan kruispunten en dit omdat ze ook nog gevuld zal zijn met 3 echte exemplaren in kepie!

 

Bram dan van zijn kant heet inderdaad Kreemers en woont op hetzelfde adres als “Resor” Patrick Kreemers. Oei oei, ja inderdaad, de zoon van… en ook al bij de (jeugd)brandweer!

De brandweeranekdotes zullen voorlopig niet uitsterven. Vader Kreemers zal serieus uit zijn schelp moeten komen om de beste Kreemers te zijn, hoewel hij er zeer gerust in is. Daar willen we natuurlijk allemaal getuige van zijn hoe zoonlief pa er gaat opleggen!

3 flikken en 3 brandweermannen, waar gaat dit eindigen? Misschien wel een rode camionette met blauwe lichten? Daar zullen we nog een opiniepeiling voor organiseren.

Onze nieuwe leden werden hier heel kort voorgesteld. Natuurlijk zal het fijn zijn deze mannen zelf (beter) te leren kennen.

Mannen, hartelijk welkom in  onze club! We wensen jullie heel veel succes en fietsplezier. En heel veel  kameraadschap. We wensen jullie (toekomstige) partners ook heel veel fijne momenten bij onze club!

Ook onze chauffeurs willen we opnieuw welkom heten in het nieuwe seizoen!

 

  1. We herhalen het heel graag. Onze Hemelvaartuitstap gaat dit jaar naar Oudenaarde in de Vlaamse Ardennen van woensdag 4 mei tot en met zondag 8 mei. We hebben er 5 prachtige ritten uitgestippeld in een adembenemend decor. Graag herhalen we ook nog eens dat er in 2 groepen zal worden gereden naar ieders mogelijkheid. Nieuw dit jaar is dat we heen en terug zullen rijden met de fiets. De prijs voor dit onvergetelijk avontuur zal € 375 Helaas zijn alle plaatsen volzet en de inschrijvingen afgesloten, er is wel inmiddels een reservelijst geopend met ook al enkele namen erop. Maar je inschrijving is pas definitief door een voorschot van € 175 te storten op onze bekende rekening en dit voor 15 maart. De mensen van het prachtig nieuwe Leopoldhotel staan te popelen om ons die 5 dagen méér dan in de watten te leggen!

 

  1. De verzekering individuele training (24/24) voor 2016 van € 10 kan overgeschreven worden op ons rekeningnummer. Als dit nog niet gedaan zou zijn uiteraard. Als er nog mensen zijn die nog niet hebben ingetekend voor deze individuele verzekering kunnen ze zich nog snel aanmelden bij onze secretaris, René Vanbrabant via renevanbrabant@skynet.be of 011/252413. Dit is facultatief.

 

  1. Ook dit jaar zullen de Trappers, als onderdeel van de “interverenigingswerking” in Tuilt een helpend handje toesteken achter de toog tijdens de pauze en na de voorstelling van het nieuwe toneelstuk van toneelgroep Finkelhoot. Graag hadden we een achttal Trappers gerekruteerd om op vrijdag 11 maart te komen helpen in zaal “ ‘t Weekend” van de Biekaar om 20u30.

 

De winter gaat bijna over in de lente. En de lente zorgt voor een nieuw fietsseizoen. We kijken er met z’n allen naar uit om dit te laten gebeuren!

 

Alvast veel succes en plezier gewenst!

 

Met sportieve groeten,

 

 

Het bestuur

Ivo Kauffmann
Ivo Kauffmann
Henri Eyckmansstraat 36 3511 Hasselt 0475666627

Geef een reactie