Nieuwsbrief januari 2020

TT’ers nieuwsbrief oktober 2019
4 oktober 2019
Nieuwsbrief Maart 2020
6 maart 2020
TT’ers nieuwsbrief oktober 2019
4 oktober 2019
Nieuwsbrief Maart 2020
6 maart 2020

Nieuwsbrief januari 2020

 1. Beste Tuiltertrapper, bij het nieuwe jaar horen fijne wensen.  We wensen jullie allen, en onszelf, een gezond en sportief jaar toe. Met vele mooie ritten, een leuke Hemelvaarttrip en een spannende reis in de zomer! Uiteraard ook de beste wensen aan al jullie dierbaren!!
 • Een nieuw jaar betekent natuurlijk ook dat we u allen vragen uw lidgeld van € 40,00 te betalen.  Gelieve het bedrag te storten op de rekeningnummer van de Tuiltertrappers ten laatste op 20/01/2020!!
  Het lidgeld bedraagt € 40,00 voor alle leden.   Reknr.:  BE77 9790 7382 0742
 • Zoals jullie in de wandelgangen wel al gehoord hebben gaan we vanaf dit seizoen starten met een derde groep. Het is de bedoeling dat we voor elke van die drie groepen een volwaardig  programma  kunnen aanbieden. Dit verklaart ook waarom het lidgeld voor iedereen hetzelfde is.

 • Op  de zaterdagritten kan er dus in drie groepen gereden worden.
 • Op de zondagritten rijden groep 1 en 2 samen (zoals het altijd al was) en groep 3 rijdt apart.
 • Op donderdagritten rijden groep 1 en 2 samen (hier verandert dus ook niets).

We overwegen voor groep 3 ook een rit te voorzien op donderdag.  Of die rit op donderdag  voor de derde groep  er komt of niet, hangt af van een evaluatie die we na een tijdje zullen maken. Hieruit zal moeten blijken of er voldoende interesse voor is in de derde groep….  
Ook moet er nog bekijken of die donderdagrit in de namiddag of ’s avonds zal doorgaan.

We proberen op deze manier aan alle leden de mogelijkheid  te bieden om in verschillende groepen, mooie fietstochten te maken. Uiteraard is het voor iedereen toegestaan om nog van groep te wisselen.

Het is de bedoeling dat iedereen zich kan uitleven én amuseren. Om een idee te hebben van hoe die groepen er dan kunnen uitzien volgt hieronder een korte profielbeschrijving (de daarbij vernoemde snelheden zijn uiteraard gewoon indicatief en kunnen variëren).

Groep 1:   hierin rijden de beter getrainde en gedreven Trappers die geen schrik hebben om een stevig tempo aan te houden.  Deze groep haalt een gemiddelde snelheid van 29 tot 31 km/uur. Er worden ritten gereden op zaterdagmorgen, zondagmorgen (samen met groep 2 en aan een snelheid aangepast aan groep 2)  en donderdagavond.
 

Groep 2:  hierin rijden sportieve Trappers  die, al naargelang het parcours en de omstandigheden, een gemiddelde snelheid halen van 26 tot 29 km/uur.  Er worden ritten gereden op zaterdagmorgen en zondagmorgen.

Groep 3:   in deze groep komt het sportieve niet meer op de eerste plaats. Het is de bedoeling om aan een gezapig tempo, iedereen moet mee kunnen, ritten te rijden op zaterdagmorgen en zondagmorgen. (in een later stadium misschien ook op donderdag).

 • Onze Lieve Heer Hemelvaart weekend in Ibbenbüren:  onze jaarlijkse uitstap gaat door van woensdag 20 mei 2020 tot en met zondag 24 mei 2020.
  We zullen verblijven in het viersterren Hotel Hubertushof. 
  Omdat iedereen die meegaat op weekend, ook de kans heeft om deel te nemen aan de Tecklenburg Rundfahrt, moesten we zeer snel zijn met de reservering van het hotel en de inschrijving voor de georganiseerde rit! 
  Momenteel zitten alle 16 gereserveerde kamers vol en blijkbaar is ondertussen het hotel volledig volgeboekt. 
  Geïnteresseerden kunnen zich nog opgeven, we zullen dan bekijken of er nog logement mogelijk is in de buurt…. 
  Uiteraard  is uw inschrijving pas definitief na betaling van een voorschot van € 250,00. Dit dient te gebeuren ten laatste op 20/01/2020!
  Uiteraard krijgen de leden die al via mail ingeschreven hebben voorrang.
  Verdere info volgt nog op de startvergadering en via mail.

  We vermelden graag nog even dat het de bedoeling is om voor de drie groepen elke dag een rit te plannen. Het is geen probleem om in de omgeving ritten uit te stippelen met weinig hoogtemeters.
 • Op vrijdag 21 februari 2020 om 19:30u stipt zal de startvergadering doorgaan in zaal ’t Weekend.  Hier zal dan onder andere ook nog eens alles uitgelegd worden in verband met de opstart van de derde groep.
 • Nieuwe kledij:  van zodra onze nieuwe kledij klaar is zal elk lid individueel een mail ontvangen met de vermelding van het door hem te betalen bedrag. De kledijpakketten worden dan verdeeld op de startvergadering aan iedereen die ook effectief de gevraagde betaling heeft gedaan!
 • Leden die iemand kennen die onze zou club willen sponsoren mogen dit altijd melden. Onnodig te vermelden dat deze sponsoring voor onze club belangrijk is. Gelieve dat wel zo snel mogelijk te doen, want we zijn al gestart met de voorbereiding van de nieuwe programmaboek. Informatie over de prijs van de publiciteit kan je bij de bestuursleden opvragen.
 • Nieuwe ritten:  wie voor volgend seizoen een nieuwe rit wil laten opnemen in het programma, vragen we ook dit zo snel mogelijk door te geven. Vermeld zeker altijd naar waar de rit gaat, de afstand en een voorkeur van datum. U zal wel begrijpen dat we met deze datum proberen rekening te houden, maar dat dit daarom niet altijd zal lukken…
  Zeker voor de derde groep verwachten we voorstellen en kandidaat ritontwerpers!!
Ivo Kauffmann
Ivo Kauffmann
Henri Eyckmansstraat 36 3511 Hasselt 0475666627

Geef een reactie