TT’ers nieuwsbrief oktober 2019

Nieuwsbrief Juni 2019
24 juni 2019
Nieuwsbrief januari 2020
7 januari 2020
Nieuwsbrief Juni 2019
24 juni 2019
Nieuwsbrief januari 2020
7 januari 2020

TT’ers nieuwsbrief oktober 2019

Beste TT’s

Eindelijk nog eens een nieuwsbrief, maar belangrijk genoeg om er even voor te gaan zitten.

 • Mosselfeest: 16-17-18 november:
  • De mosselkaarten worden eerdaags gedrukt en zullen op zondag 20 oktober worden verdeeld.  We verwachten dan ook veel volk aan de start van de voorlaatste zondagsrit. Wie niet kan meefietsen wordt rond half twaalf in de jeugdlokalen verwacht voor een drankje. De kaarten en de Tuiltse straten worden er verdeeld.
  • We rekenen er op dat iedereen 16, 17 en maandag 18 november reeds in zijn agenda genoteerd heeft !  Om deze eetdag weer te doen slagen is het van groot belang dat iedereen zijn steentje bijdraagt. De werkverdeling zullen we in een later stadium doorsturen.
  • De afrekenen van de mosselkaarten zal gebeuren op dinsdag 12 november in ’t Weekend om 19u00.
 • Vergeet ook niet om 7 december al met stip te noteren in je agenda om na de inspannende restaurant dag eens uit de bol te gaan op het ledenfeest?
 • De nieuwe fietskledij is ook zo goed als beslist op enkele kleine details na. Zo zullen we volgend seizoen in een fris tenuetje kunnen vertrekken. Verrassend, maar de prijzen van de kleding zijn vergelijkbaar gebleven  tov 7 jaar geleden. De kwaliteit wordt alsmaar beter en onze zadelpijn alsmaar minder.
 • Intussen zijn we ook verheugd te kunnen aankondigen dat Luc Mertens tot het bestuur is toegetreden. Luc gaat een nieuw initiatief in de club leiden, maar hierover op een later tijdstip meer nieuws. Luc, van harte proficiat en al bedankt voor je inzet en commitment om de continuïteit van de club te verzekeren.
 • Onze mei-uitstap van 2020 begint ook wat meer vorm te krijgen. Intussen hebben we “de Ronde van België” als idee laten varen. Al was het heel goed idee van Bam. De moeilijkheid om hotels te reserveren (voor één nacht) en aangepaste parcours voor twee niveaus uit te stippelen hebben onze keuze gewijzigd. Daarom onderzoeken we momenteel een andere optie en denken er aan om in het Tecklenburgland, in de buurt van Osnabrûck  te gaan fietsen. Slechts 300 km ver, nog onbekend terrein voor de club, mooie beklimmingen, maar ook voldoende mogelijkheden om vlakke ritten langs de rivier te plannen. Tevens kunnen we eventueel inschrijven voor de 33ste editie van de  https://www.tecklenburgrundfahrt.com/ op zaterdag 23 mei.
 • Nog als laatste een oproep: iedereen die wil meehelpen aan de grote poetsbeurt van de Biekaar is er welkom op dinsdag 22 oktober om 9u00. Hiermee zijn dan de zaal en keuken weer volledig spik en span voor onze restaurantdag.

Met nog 6 ritten te fietsen zit ons seizoen er bijna op. Profiteer ervan! Tot zaterdag of zondag als het de weergoden belieft.

Het Bestuur

Ivo Kauffmann
Ivo Kauffmann
Henri Eyckmansstraat 36 3511 Hasselt 0475666627

Geef een reactie