TT’ers Nieuwsbrief April 2019

Zondagsrit Johny
13 maart 2019
Nieuwsbrief Mei 2019
24 mei 2019
Zondagsrit Johny
13 maart 2019
Nieuwsbrief Mei 2019
24 mei 2019

TT’ers Nieuwsbrief April 2019

Beste TT’ers,

Na een regenachtige en winderige seizoenstart  zijn de voorspellingen voor de komende weken optimaal. Maar zoals altijd blijven het slechts voorspellingen die op het laatste moment steeds in het water kunnen vallen.

  • De rit van aanstaande zaterdag die oorspronkelijk ingepland stond voor Bam wordt omgeruild met deze van Jorg (Heure-le-Romain)  Bam, Gert, Domien en Christophe zijn zich aan het voorbereiden op de marathon van Rotterdam die op 7 april doorgaat.  Indien je wil supporteren kan je meer info vinden op  https://www.nnmarathonrotterdam.nl/deelnemen/, Er zijn ook nog enkele plaatsen vrij om mee te lopen.
  • Volgend jaar zijn we toe aan nieuwe clubkledij.  We hebben echter nog een kledijstock en organiseren daarom een stockverkoop: we vragen € 10 voor een trui korte of lange mouw, body of voor een lange broek zonder zeem. Voor € 15 kunnen jullie een broek, kort of lang, met zeem kopen.
  • Voor meer info ivm de beschikbare kledij en maten mogen jullie Stefan Grosemans contacteren..
  • Onze Hemelvaartuitstap naar de Vogezen nadert snel. We vertrekken op woensdag 29 mei, voldoende vroeg, om in de namiddag nog een ritje te fietsen in en rond La Bresse. Onze klimmersbenen zullen snel geacclimatiseerd zijn.
  • Op maandag 27 mei vertrekt er al een groep heel enthousiaste Trappers vanuit Tuilt naar La Bresse. In 3 etappes zullen ze ons in hotel Les Vallées**** vervoegen op woensdagavond.

Ondertussen zijn de Vogezenritten klaar voor de 2 groepen. Groep Ivo fietst quasi          dezelfde ritten. Soms in een verkorte of minder moeilijke versie.

  • Rittenschema:

o   Wo 29 mei :   Col de Bramont

Alle ritten zijn ook terug te vinden via de agenda op de website https://www.tuiltertrappers.be/evenementen/. Alle ritten staan op www.routeyou.com, en zijn volledig toegankelijk.  Moesten jullie je nog foutjes in de ritten terugvinden (onverhard, te veel hoogtemeters, geblokkeerd voor volgwagen…) geef me dan een seintje om de nodige aanpassingen te doen.

Ik zou ook elke GPS-gebruiker willen oproepen de ritten op jullie GPS te plaatsen, zodat we in een afdaling niet ergens een verloren ziel moeten gaan zoeken.

Veel leesplezier en tot zaterdag of zondag voor de volgende rit.

Met vriendelijke groeten,

Ivo

Ivo Kauffmann
Ivo Kauffmann
Henri Eyckmansstraat 36 3511 Hasselt 0475666627

Geef een reactie