Nieuwsbrief Juni 2019

Nieuwsbrief Mei 2019
24 mei 2019
TT’ers nieuwsbrief oktober 2019
4 oktober 2019
Nieuwsbrief Mei 2019
24 mei 2019
TT’ers nieuwsbrief oktober 2019
4 oktober 2019

Nieuwsbrief Juni 2019

Tuilt, 23 juni 2019

Beste TT’ers,   

Hierbij de nieuwste clubnieuwtjes:

  • Onze Hemelvaart in de Vogezen is weer onvergetelijk geweest: mooi weer, prima locatie, goede sfeer, leuke quiz (met Luc M en Rony als niet te evenaren quizmasters), gevarieerde ritten, voldoende hoogtemeters,  en ook veel bergaf,… Mits wat aanpassingen (in afstand en snelheid) fietsten de 2 groepen de 4 ritten zonder problemen uit. Op 11 juli zal met meer dan gewone belangstelling gekeken worden naar de Tourrit die aankomt op “La Planche des Belles Filles”.
  • Er is reeds een interessant voorstel voor Hemelvaart 2020 binnen: de Ronde van België. In 5 etappes (en 4 hotels) kunnen we quasi gans Vlaanderen, Brussel en Wallonië doorkruisen. We houden jullie op de hoogte!  Naar de Dolomieten in de zomer van 2020 lijkt ons ook wel wat. Vanuit Arraba of Corvara kan dan elke col met naam worden bedwongen. Alle suggestie blijven welkom.
  • Stefan Grosemans neemt de rit van zaterdag 29 juni over van Maurice Eevers. Stefan heeft deze samen met Johny al verkend. Deze rit naar Postel is één van de mooiste ritten naar het noorden van onze provincie, over talloze autovrije fietswegen.
  • Er zijn nog een tweetal programmawijzigingen: op zaterdag 29 juni fietsen we de Alden Biezen Classic (zonder volgwagen, vertrek om 8u00). De geprogrammeerde Tuilt – Valkenburg – Tuilt van Bam wordt verplaatst naar 6 juli.                                                                      Op zaterdag 27 juli fietsen we met Bam naar Thorn en terug. Op zaterdag 10 augustus nemen we deel aan Dwars door Limburg.
  • Stefan Grosemans heeft na vele jaren van onvoorwaardelijke inzet en toewijding ontslag genomen als bestuurslid van de Tuiltertrappers. We zullen Stefan altijd blijven herinneren als een hardwerkende, perfectionistische en zorgzame bestuurder. De opmaak van het programmaboek, verantwoordelijke voor onze kledij, volgwagen en materiaal, de actualisatie van onze site, de volledige informatisering van onze restaurantdag, zijn gevatte en humoristische mails, … en we vergeten zeker nog een deel van zijn uitgebreid takenpakket.   

We willen Stefan van harte bedanken voor het vele werk. Stefan blijft ons achter de schermen steunen en helpen: een man met zoveel talenten kan en zal nooit echt stoppen.

  • Dit brengt ons naadloos naar ons volgende punt. We zijn dus dringend op zoek naar uitbreiding cq verjonging van onze bestuursploeg. We rekenen erop dat er een aantal (jonge) kandidaten zich zullen aanbieden. Wie wil zich belangeloos voor onze club inzetten en het reilen en zeilen in goede banen helpen leiden? Wedden dat we enkele gemotiveerde leden hebben wakker geschud die hun verantwoordelijkheid willen opnemen. Alvast bedankt.
  • Ondertussen is ons fietsseizoen reeds half. Maar we hebben nog heel veel kansen om onze favoriete hobby, op een gezonde manier, samen met onze vrienden te beoefenen.                                                               Aan iedereen een welverdiende, ontspannende en deugddoende vakantie gewenst. Aan allen, die wegens ziekte of kwetsuur, voor lange of minder lange tijd niet kunnen fietsen, wensen we van harte een spoedig en volledig herstel

Je voorzitter, Ivo

Ivo Kauffmann
Ivo Kauffmann
Henri Eyckmansstraat 36 3511 Hasselt 0475666627

Geef een reactie